Informatie over de Joodse Gemeente Zeeland
Is het mogelijk een dienst bij te wonen?
Wij zijn een open gemeente en het is vaak mogelijk indien u als belangstellende een keer een dienst wenst bij te wonen. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer L. Smit (zie onder)
Ik heb een vraag over het jodendom
Kijk eerst eens op wikipedia of op een van de andere internet bronnen. Wij zijn een kleine gemeenschap met zeer beperkte tijd. Indien u dat wilt stuur ons dan een e-mail. De beantwoording kan even op zich laten wachten.
Hebben jullie ook een postadres?
Ons postadres is:
Joodse gemeente Zeeland
Postbus 402
4330 AK Middelburg
Ik zou graag een schenking willen doen aan de Joodse Gemeente
Wij stellen het zeer op prijs om een gift te ontvangen om het vele werk dat er wordt gedaan financieel mogelijk te maken. Ons bankrekeningnummer is: NL46ABNA0510333125
Kan ik mij abonneren op jullie tijdschrift?
De Joodse gemeente geeft voor haar leden en donateurs elk trimester een bulletin uit, de Kesjet. Dit wordt alleen aan leden en donateurs verzonden.
Ik wil de synagoge bezichtigen!
De synagoge is regelmatig te bezichtigen. Op de website van de Stichting Synagoge Middelburg kunt u zien wanneer er open dagen zijn. Voor groepen kan een afspraak gemaakt worden met de Stichting Synagoge Middelburg. Kijk voor meer details op hun website. Houd u er rekening mee dat er een veiligheidscontrole zal plaatsvinden voorafgaand aan de bezichting.
Hoe weet ik of en wanneer er bijeenkomsten zijn?
U kunt hiervoor per e-mail contact opnemen met dhr. Smit. Dit kan telefonisch: T: 06 46920993 of per e-mail: info@joodszeeland.nl
tray button
play pause